Pilates Contrology Studio - Pilates en Vinyasa Yoga
De Studio

De Pilates Contrology Studio is een boutique studio die is gespecialiseerd in het geven van Pilates Personal Training, Pilates Small Group Trainingen en Vinyasa Yoga Small Group Trainingen. 


U kunt voor verschillende doeleinden bij de Pilates Contrology Studio terecht, zoals het verbeteren van uw lichaamshouding of bijvoorbeeld op een veilige manier effectief bewegen. Dit kan in een small group of door middel van personal training. Alle trainingen vinden plaats onder nauwkeurig toezicht van een trainer. Professionaliteit, betrokkenheid en veiligheid staan in de studio zeer hoog in het vaandel. 

Pilates is ook een zeer doeltreffend hulpmiddel bij revalidatie. Er is ervaring met samenwerken van fysiotherapeuten, osteopaten en artsen. 


De studio heeft zich tijdens de Corona periode verdiept in de revalidatie van Covid-19-patiënten en heeft hier ook een speciale cursus voor gevolgd. Vanaf 1 juli as biedt de studio personal trainingen aan voor mensen die aan het revalideren zijn van Covid-19. 
Ook heeft de studio meerdere webinars gevolgd voor het protocol dat gehandhaafd moet gaan worden tijdens de trainingen vanaf 1 juli 2020.